FLEKSIBILAN BANDIT: Žena opljačkala pekaru, a onda su vlasnici pregledali snimke i prasnuli u smeh (VIDEO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

21. 03. 2024. u 07:45

ŽENA u Australiji započela je dan jutarnjom jogom — na parkingu pekare koju je navodno provalila nekoliko minuta kasnije.

ФЛЕКСИБИЛАН БАНДИТ: Жена опљачкала пекару, а онда су власници прегледали снимке и праснули у смех (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

„Fleksibilni“ bandit je snimljen kako radi jogu i proteže se pred nadzornom kamerom pekare neposredno pre nego što je 3. marta oko 3 sata ujutro upala u poslastičarnicu i ukrala neke kroasane, navodi se u objavi na Instagramu u ponedeljak.

- Bili smo prilično iznenađeni kada smo videli bezbednosne snimke iz nedavne provale u naš štab pekare. Čini se da je joga obavezna pre provale - napisala je Filipa's Bejkeri u naslovu videa.

Pekara je dodala pesmu iz filma „Nemoguća misija: Protokol Duh” preko klipa koji prikazuje ženu obučenu u crno kako se valja po parkingu i radi istezanja nogu i tela.

Ona podiže noge, podiže ruke u vazduh i okreće ramena dok leži na zemlji na komičnom snimku.

Jedan komentator se zapitao da li pokušava da uđe u preventivni trening.

- Da li se radi o uklanjanju kalorija kroasana pre nego što ih ukradu? - napisali su ispod objave pekare.

Provalnik, 44-godišnja žena iz Ričmonda, otela je puter, pecivo sa pahuljicama, zajedno sa parom cipela, ajpedom i proizvodima za čišćenje izvestio je 9 njuz.

Ona je optužena za krađu, provalu, ali je puštena uz kauciju, navodi lokalni medij.

BONUS VIDEO: PLjAČKA U CENTRU BEOGRADA - Lopovi kradu i pred kamerama

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024