PUTIN PORUČIO: Pobeda na izborima je samo uvod u buduće pobede Rusije

Novosti online

20. 03. 2024. u 13:20

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin sastao se u Kremlju sa članovima svog izbornog štaba koje je pozvao da zajedno idu putem „izgradnje nove Rusije“ u svim sferama – od ekonomije do kulture.

ПУТИН ПОРУЧИО: Победа на изборима је само увод у будуће победе Русије

Foto: Profimedia

- Važno je i nadam se da ćemo zajedno ići putem stvaranja i izgradnje nove Rusije u svim sferama – u ekonomiji, odbrambenoj sposobnosti, umetnosti, unutrašnjoj politici, izgradnji naše države i njenih državnih institucija. Generalno, u svim pravcima, kako bismo našu zemlju, našu otadžbinu, Rusiju učinili još jačom, privlačnijom i efikasnijom. Imamo sve da bismo to i ostvarili - poručio je Putin.

Kako je dodao, najvažnije je da za to postoji volja ruskog naroda koja je jasno izražena tokom predizborne kampanje i kroz njene rezultate.

- Imamo potrebne resurse. Naravno, u svakoj oblasti koju smo označili kao prioritetnu za razvoj otadžbine, treba mnogo toga da se uradi - ocenio je ruski lider.

Putin je poručio da je pobeda na predsedničkim izborima samo uvod u buduće pobede zemlje.

- Pobeda na izborima je samo uvod u one pobede koje su toliko potrebne Rusiji i koje će svakako doći - kazao je ruski lider.

Takođe je zahvalio članovima svog izbornog štaba na zajedničkom radu tokom predizborne kampanje. On je istakao da je njihov rad u pograničnim oblastima zahtevao hrabrost i odvažnost.

- Mnogi od vas su radili u veoma teškim uslovima i na našim pograničnim teritorijama, gde neonacisti granatiraju mirne gradove i civilnu infrastrukturu, i u Donbasu i Novorusiji – to je zahtevalo poseban karakter, hrabrost, lično junaštvo. Mnogo vam hvala na vašem radu - rekao je Putin.

On je istakao da bi Rusija mogla da odgovori Ukrajini na napade na civilnu infrastrukturu istom merom, ali Moskva ima „svoje planove“.

Takođe je poručio da će biti učinjeno sve da se podrže oni kojima je u pograničnim oblastima propao biznis, ali i svi drugi građani koji su ostali bez svojih domova.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija I Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!