SVE OČI UPRTE U MELANIJU: Supruga Donalda Trampa ukrala svu pažnju, javnosti poslala kratku poruku o svom suprugu (FOTO/VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

20. 03. 2024. u 11:32

MELANIJA Tramp pojavila se juče sa suprugom Donaldom Trampom na predizborima Republikanske stranke na Floridi i svojom pojavom privukla pažnju prisutnih.

СВЕ ОЧИ УПРТЕ У МЕЛАНИЈУ: Супруга Доналда Трампа украла сву пажњу, јавности послала кратку поруку о свом супругу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP

Pojavljivanje bivše prve dame Amerike proteklo je u znaku njenog odličnog stila, ali i odgovora na pitanje koje su joj postavili novinari.

Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp, koja se retko pojavljuje uz supruga otkako je on saopštio da će se ponovo kandidovati za predsednika i otkako je počeo ciklus suđenja protiv njega, napravila je juče iskorak.

Čak i oni koji je kritikuju zbog nekih drugih stvari, ne mogu da poreknu da ona drži nivo u odevanju.

Njena haljina koja je savršena mera elegancije i male doze ležernosti, i koja je besprekorno usklađena sa prilikom, podseća na njena blistava modna izdanja iz vremena kada je bila sa suprugom u Beloj kući.

Dezen na haljini je neverovatno šik, a kaiš u crnoj boji je efektno istakao njenu siluetu. Melanija je korake pravila u vrtoglavim potpeticama, noseći torbu čuvene modne kuće "Šanel".

Klasične crne naočare i njena prepoznatljiva raskošna frizura bile su i ovaj put pun pogodak. Bio je to stajling bez ijedne greške.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J H (@trump_mania)

Iako smo Melaniju navikli da gledamo u elegantnim izdanjima, ovaj ležerni stil bez sumnje je privukao pažnju. 

Novinare je zanimalo da li će se pridružiti suprugu u kampanji, a ona je kratko rekla: "Pratite".

Donald Tramp se ne odriče dugačke crvene kravate, po čemu je prepoznatljiv njegov stil odevanja, uz najklasičnija odela.

(Informer)

BONUS VIDEO: RUSKI SURF NA LEDU: Kako su ruski surferi ukrali santu leda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)