PUTIN ZAPRETIO: Protivnici Rusije ne znaju s kim imaju posla

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

19. 03. 2024. u 22:36

PREDSEDNIK Dume Vjačeslav Volodin sastao se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Volodin je rekao da se Putinova pobeda na predsedničkim izborima doživljava kao pobeda svih građana.

ПУТИН ЗАПРЕТИО: Противници Русије не знају с ким имају посла

FOTO: Tanjug/AP

- Održani predsednički izbori prvi put nisu razjedinili već konsolidovali - rekao je on.

Putin je pozvao lidere frakcija u Dumi da ujedine napore u cilju interesa države.

- U Rusiji ima još dosta gluposti i nepravde, rano je da vlasti spavaju na lovorikama - dodao je on.

O protivnicima Rusije

Putin se osvrnuo i na situaciju oko Ukrajine, istakavši da protivnik, pokušajima da zaplaši ruski narod, postiže sasvim obrnute rezultate.

- Protivnici Rusije ostvaruju ciljeve ali ne one koje su sebi zacrtali. Oni ostvaruju potpuno obrnut rezultat. Oni ne shvataju s kim imaju posla, sa Rusijom - istakao je on.

Podsetimo, Vladimir Putin osvojio je 87,28 odsto glasova na predsedničkim izborima, saopštio je Centralni izborni komitet nakon obrađenih 100 odsto glasačkih listića.

Za aktuelnog šefa države je glasalo više od 76 miliona birača, što je, takođe, rekordni pokazatelj. CIK će zvanične rezultate izbora objaviti na specijalnoj sednici 21. marta.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:  DR NOVOSTI - Kako biti emocionalno inteligentniji? 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!