"PUTINOVA POBEDA JE POBEDA SVIH GRAĐANA": Predsednik Dume poslao snažnu poruku

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

19. 03. 2024. u 21:55

PREDSEDNIK Dume Vjačeslav Volodin sastao se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Volodin je rekao da se Putinova pobeda na predsedničkim izborima doživljava kao pobeda svih građana.

ПУТИНОВА ПОБЕДА ЈЕ ПОБЕДА СВИХ ГРАЂАНА: Председник Думе послао снажну поруку

Vjačeslav Volodin, Foto AP

- Održani predsednički izbori prvi put nisu razjedinili već konsolidovali -  rekao je on.

Putin je pozvao lidere frakcija u Dumi da ujedine napore u cilju interesa države.

- U Rusiji ima još dosta gluposti i nepravde, rano je da vlasti spavaju na lovorikama - dodao je on.

Putin se osvrnuo i na situaciju oko Ukrajine, istakavši da protivnik, pokušajima da zaplaši ruski narod, postiže sasvim obrnute rezultate.

Podsetimo, Vladimir Putin osvojio je 87,28 odsto glasova na predsedničkim izborima, saopštio je Centralni izborni komitet nakon obrađenih 100 odsto glasačkih listića.

Za aktuelnog šefa države je glasalo više od 76 miliona birača, što je, takođe, rekordni pokazatelj. CIK će zvanične rezultate izbora objaviti na specijalnoj sednici 21. marta.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:  DR NOVOSTI - Kako biti emocionalno inteligentniji? 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!