"IZDAJNICI ĆE BITI KAŽNJENI MA GDE BILI": Putin pozvao FSB da ih pronađe i kazni

Novosti online

19. 03. 2024. u 13:22

NEONACISTIČKI kijevski režim uz podršku Zapada prešao je na terorističke metode, ali svi pokušaji diverzantskih terorističkih bandi i stranih plaćenika da prodru na rusku teritoriju su propali, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin na kolegijumu Federalne službe bezbednosti (FSB) Rusije.

ИЗДАЈНИЦИ ЋЕ БИТИ КАЖЊЕНИ МА ГДЕ БИЛИ: Путин позвао ФСБ да их пронађе и казни

Foto Tanjug/AP

On je na sastanku zahvalio na koordinisanim akcijama svima koji se bore protiv diverzanata na granici Rusije.

Po njegovim rečima, diverzanti su planirani teroristički napad na granici Rusije, ali su pretrpeli gubitke. Putin je pozvao FSB da ne zaboravi izdajnike koji učestvuju u diverzantskim terorističkim grupama, da ih pronađu i kazne.

- Molim vas da ne zaboravljate o kome se radi, da ih identifikujete po imenu. Biće kažnjeni, kad-tad, ma gde bili. Da im ne padne na pamet da slično ponove - istakao je on.

Pred FSB stoje odgovorni zadaci zaštite ustavnog poretka, pokušaje da se poseje smutnja treba odlučno sprečavati.

Po rečima ruskog lidera, treba jačati borbenu gotovost i opremljenost pograničnih snaga ne samo na kopnu, nego i na moru – pre svega na Crnom moru.

Kako je rekao, nedavne provokativne izjave predstavnika zapadnih obaveštajnih službi nalik su na ucene i pokušaje zastrašivanja ruskog društva.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!