UŽAS KOD SLATINE: Političar (33) silovao devojčicu (14), ona od straha izgubila svest

Novosti online

17. 03. 2024. u 08:56

MUŠKARAC (33) iz Rumunije, koji je planirao da zasedne u fotelju predsednika jedne opštine u okrugu Slatine, završio je iza rešetaka zbog sumnje da je silovao 14-godišnju devojčicu, ćerku njegovog kolege.

УЖАС КОД СЛАТИНЕ: Политичар (33) силовао девојчицу (14), она од страха изгубила свест

Foto Shutterstock/ilustracija

Devojčica je silovana prošle nedelje, a nakon što je pristala da uđe sa osumnjičenim u vozilo da je odveze do grada.

Kako pišu mediji, žrtva i osumnjičeni žive u istoj ulici i udaljeni su svega nekoliko kuća, te je napadač devojčicu poznavao maltene od rođenja.

Ni ne sluteći šta može da joj se dogodi, tinejdžerka je sela u njegov automobil i sa njim krenula do nekoliko kilometara udaljenog Karakala da kupi nešto u gradu. Međutim, na pola puta osumnjičeni je zaustavio vozilo, zaključao vrata i napastvovao je.

Nakon gnusnog čina pokušao je da ukloni tragove zločina, a devojčici je zapretio smrću.

Kako je rekao izvor iz istrage, silovatelj je devojčici rekao da će završiti kao devojčice koje je ubio kriminalac Đorđe Dinča.

Preplašena, ništa nije rekla roditeljima, ali kako se neprekidno tresla, a potom izgubila svest, ubrzo su saznali šta se dogodilo.

Policiji su odmah prijavili slučaj i "političar u usponu" je uhapšen, a navodno postoje neoborivi dokazi da je silovao devojčicu.

Političaru je određen pritvor do 30 dana.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!