MLADIĆ IZGOREO U KABINI KAMIONA: Zakucao se u već zaustavljena vozila, pa izbio ogroman požar iz koga mu nije bilo spasa

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

16. 03. 2024. u 12:32

MUŠKARAC (29) iz Rumunije poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 17 časova na auto-putu u Nemačkoj.

МЛАДИЋ ИЗГОРЕО У КАБИНИ КАМИОНА: Закуцао се у већ заустављена возила, па избио огроман пожар из кога му није било спаса

Foto: Shutterstock

Nesrećni mladić izgoreo je u kabini kamiona koji je vozio, a nakon što je udario u dva teretna vozila koja su se zaustavila zbog radova na putu.

Kako prenose mediji, na auto-putu su bili izvođeni radovi, te su putari postavili znake za sužavanje traka. Pre nesreće su vozač kamiona iz Hrvatske, i jedan vozač iz Ukrajine zaustavili svoje kamione zbog blokade koja je bila u desnoj traci.

Mladić iz Rumunije, koji je išao iza njih, prekasno je shvatio da su kamioni ispred njega stali i udario je kamion kojim je upravljao Ukrajinac, koji je potom od siline udara uleteo u kamion kolege iz Hrvatske.

Od siline udarca kamion, kojim je upravljao mladi Rumun, se zapalio. Nesrećni mladić izgoreo je u kabini. Ukrajinac je u nesreći zadobio lakše telesne povrede i zbrinut je na licu mesta, dok je vozač iz Hrvatske prošao nepovređen.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: U iščekivanju Asanža

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!