KRAJ HEGEMONIJE ZAPADA: Globalisti su izgubili jer je ogromna većina zemalja sveta odbacila nametnutu diktaturu

Novosti online

13. 03. 2024. u 21:49

Nesposobnost zapadnih vladajućih elita da poraze Rusiju na bojnom polju u Ukrajini pokazuje da je došao kraj njihove 500-godišnje hegemonije, rekao je analitičar Lars Bern u intervjuu televiziji SwebbTV.

КРАЈ ХЕГЕМОНИЈЕ ЗАПАДА: Глобалисти су изгубили јер је огромна већина земаља света одбацила наметнуту диктатуру

Foto Tanjug/AP

Pored toga, propala je klimatska agenda i zapadna „demokratija“ koja se pretvara u diktaturu što doprinosi da se razne mahinacije globalista sve više razotkrivaju, istakao je Bern.

Prema njegovim rečima, zapadni političari su „toliko glupi“ da ni sami ne primećuju da su okrenuli leđa demokratiji.

„Mi više nemamo demokratiju“, požalio se Bern i nastavio: „Naši političari su odustali od demokratije, ona ih ne zanima. Interesuje ih da zarade novac i zauzmu dobre položaje”.

Istovremeno, po njegovim rečima, globalisti su izgubili jer je ogromna većina zemalja sveta odbacila nametnutu im „diktaturu”. Da su zapadne sile uspele da pobede Rusiju na bojnom polju u Ukrajini, možda bi mogle da nastave svoju dominaciju u svetu. Međutim, rezultat oružanog sukoba je takav da je Rusija postala bogatija i jača nego ikad. Zapad ne želi da prizna vojni fijasko, koji će imati ozbiljne indirektne posledice po njega, zaključio je stručnjak.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave