"VAŠ BAL VAMPIRA JE ZAVRŠEN" Putin: Zapadne elite navikle da vekovima pune svoje stomake ljudskim mesom, a džepove – novcem

Novosti online

13. 03. 2024. u 15:59

ZAPADNE elite, koje su navikle da „pune svoje stomake ljudskim mesom“, nastoje da zamrznu nepravedno stanje u međunarodnim odnosima, ali moraju da shvate da se „bal vampira“ završava, rekao je ruski predsednik.

ВАШ БАЛ ВАМПИРА ЈЕ ЗАВРШЕН Путин: Западне елите навикле да вековима пуне своје стомаке људским месом, а џепове – новцем

Foto: Profimedia

Putin je podsetio da je „takozvana zlatna milijarda“ vekovima praktično „parazitirala na račun drugih naroda“, eksploatišući zemlje i narode Afrike, Azije i Latinske Amerike.

- Zapadne elite imaju veoma jaku želju da zamrznu postojeće stanje, nepravedno stanje stvari u međunarodnim odnosima. Oni su navikli da vekovima pune svoje stomake ljudskim mesom, a džepove – novcem. Ali moraju shvatiti da se vampir bal završava - naglasio je šef države.

Ruski lider dodao je da radi u interesu Rusije i naroda.

- Ja jednostavno radim u interesu Rusije, u interesu našeg naroda... Ali da se nekako osećam kao nekakav gospodar ljudskih života, toga nema. Verujte mi, ni blizu. Ja samo ispunjavam svoju dužnost prema Rusiji i pred našim narodom koji Rusiju smatra svojom domovinom - zaključio je Putin.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave