ERDOGAN UPOZORAVA: Moramo izbeći sve korake koji mogu dovesti do eskalacije rata u Ukrajini

Tanjug

12. 03. 2024. u 22:26

TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da se moraju izbeći svi koraci koji mogu dovesti do eskalacije rata u Ukrajini i eventualnog proširenja na zemlje članice NATO, dodajući da će razgovarati sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom nakon predsedničkih izbora u Rusiji kasnije ovog meseca.

ЕРДОГАН УПОЗОРАВА: Морамо избећи све кораке који могу довести до ескалације рата у Украјини

Foto: Profimedia/ Ozan Kose

''Kada smo se izjasnili da podržavamo suverenitet i teritorijalni integritet Ukrajine, rekli smo da mirovni planovi koji isključuju Rusiju neće dati nikakve rezultate'', rekao je Erdogan, prenosi Rojters.

On je istakao da Ankara radi na obnavljanju sporazuma o izvozu žita Crnim morem između Ukrajine i Rusije, a uz posredstvo UN i Turske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove