PUTINU STIGLA PORUKA IZ RUSIJE: Treba izvršiti nuklearni napad na ove tri NATO članice

Novosti online

08. 03. 2024. u 20:59

POZNATI ruski voditelj i novinar Vladimir Solovjov predložio je nuklearni napad na tri članice NATO alijanse – Francusku, Nemačku i SAD.

ПУТИНУ СТИГЛА ПОРУКА ИЗ РУСИЈЕ: Треба извршити нуклеарни напад на ове три НАТО чланице

Foto Ap

Ovu ideju je voditelj državne televizije izneo u svojoj emisiji (Veče sa Vladimirom Solovjovom), a snimak je na društvenoj mreži Iks podelila novinarka Džulija Dejvis iz Dejli bista.

Dejvis navodi da su gosti u emNisiji nagovestili koji zapadni gradovi treba da budu prve mete nuklearnih napada.

- Pariz, Marsej, Lion, Hamburg, Minhen ili Garmiš-Partenkirhen i SAD uopšte - rekli su.

Solovjov je ovoga puta kritikovao Francusku i njenu pomoć Kijevu, navodeći da je cilj Francuske „uništenje Rusije“. Gost emisije Andrej Sidorov, zamenik dekana Moskovskog državnog univerziteta, rekao je Solovjovu da nije pitanje da li Rusija treba da upotrebi nuklearno oružje, već protiv koga. Često govore o Francuskoj ili Velikoj Britaniji“, rekao je Sidorov.

Foto: Printskrin Rusija 1

Sidorov je rekao da postoji još jedna zemlja koja predstavlja značajnu opasnost.

- Mislim na SAD. Za razliku od drugih zemalja koje ste spomenuli, SAD mogu predstavljati egzistencijalnu pretnju Rusiji - rekao je on.

- Jednostavno ne mogu da se odlučim: Pariz ili Marsej? Šta da uništimo u Nemačkoj za njihov Bik? Možda Minhen? Možda da imamo javno glasanje, da vidimo koje gradove su spremni da poštede - odgovorio mu je Solovjov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu