RATNI OTROV ZA UKRAJINU: Kličko poslao jasnu poruku Zelenskom

Novosti online

02. 02. 2024. u 10:00

GRADONAČELNIK Kijeva Vitalij Kličko nazvao je ideju o održavanju predsedničkih izbora ratnim otrovom za Ukrajinu.

РАТНИ ОТРОВ ЗА УКРАЈИНУ: Кличко послао јасну поруку Зеленском

FOTO: AP/Tanjug

Kličko je za francuski Point (Le Point) rekao da bi izborna kampanja mogla da dovede do kolapsa zemlje.

Kličko je naglasio da sada ukrajinsko rukovodstvo treba da okonča političke razmirice. Dodao je i da ne kritikuje aktuelnog šefa države Vladimira Zelenskog, već mu daje savete, jer se plaši da se zemlja „naginje ka autokratiji“.

Ranije su ukrajinski mediji objavili da je predsednik Vladimir Zelenski spreman da održi predsedničke izbore, ali tek nakon što dobije garancije da glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Valerij Zalužni neće učestvovati u izbornom procesu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)