TALASI IZBACILI MORSKU NEMAN NA PLAŽU: Drama u popularnom letovalištu, ajkula sa krvavim zubima posetioce ostavila u neverici (FOTO)

Novosti online

27. 01. 2024. u 13:31

TURISTI su ostali užasnuti nakon što je ajkula sa zubima iz kojih je curila krv isplivala na popularnu plažu u Španiji.

ТАЛАСИ ИЗБАЦИЛИ МОРСКУ НЕМАН НА ПЛАЖУ: Драма у популарном летовалишту, ајкула са крвавим зубима посетиоце оставила у неверици (ФОТО)

Foto: Goran Čvorović

Zver, duga nešto više od dva metra i teška 200 kilograma, nije mogla da se spase iako su posetioci plaže pokušali da je gurnu nazad u more.

Zastrašujuća scena zabeležena je u ponedeljak na plaži u Mazaronu na jugoistoku Španije nakon što se životinja previše približila obali, piše "The Sun".

Foto: Društvene mreže

Lokalni mediji navode da je predator primećen u okolini samo nekoliko dana.

Mediji su spekulisali da je u pitanju plava ili velika bela ajkula, međutim, veterinar je uzeo uzorke zveri i sada se veruje da je u pitanju mako ajkula koja je klasifikovana kao ugrožena od strane Međunarodne unije za očuvanje prirode.

Mako ajkula može narasti do četiri metra u dužinu i težiti 570 kilograma.

Stanovnici Madagaskara, podsetimo, nedavno su ubili ajkulu koja je plivala u blizini plaže i pretila turistima, a potom su otkrili užas u njenom stomaku, preneo je Kurir.

BONUS VIDEO: ADRENALINSKA VEVERICA: Drži se za grane dok oluja besni Krimskim poluostrvom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima