ERDOGAN PRETI: Oni koji danas zatvaraju oči pred masakrima sutra će zažaliti

Tanjug

19. 01. 2024. u 20:30

TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan optužio je međunarodnu zajednicu da samo posmatra genocid Izraela nad palestinskim narodom, a izraelskog predsednika Benjamina Netanjahua nazvao je "firerom današnjice".

ЕРДОГАН ПРЕТИ: Они који данас затварају очи пред масакрима сутра ће зажалити

Foto: Profimedia/ Ozan Kose

- Gledamo one koji bezuslovno podržavaju Izrael. Oni koji danas zatvaraju oči pred masakrima sutra će zažaliti. Zapadne zemlje i međunarodne bezbednosne institucije su  pale na testu u Gazi i izgubile svoj kredibilitet - poručio je Erdogan. 

On je istakao da oni koji tvrde da se zalažu za demokratiju ignorišu ubistva žena, dece i beba u poslednjih 105 dana, od početka izraelskih napada, prenosi Dejli sabah.

- Oni samo mirno posmatraju varvarstvo, koje je eskaliralo do genocida, a koje je počinio današnji Firer Netanjahu i njegov krvožedni tim protiv Palestinaca - dodao je predsednik Turske.

Poručio je da će Turska nastaviti odlučnu borbu protiv terorizma "dok se močvara terorizma u Siriji i Iraku potpuno ne isuši". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo