VERNICI OSTALI ZGROŽENI ONIM ŠTO VIDE: Snimak pomahnitalog sveštenika koji sekirom uništava kipove širi se društvenim mrežama (VIDEO)

Novosti online

13. 01. 2024. u 10:36

DRUŠTVENIM mrežama proširila se snimka koja prikazuje protestantskog sveštenika kako sekirom uništava kip Gospe. Sveštenik Kevin T. Vajn držao je službi u crkvi u Meksiko Sitiju kada je najednom zgrabio sekiru i naočigled svih pokrenuo bizarni pir.

ВЕРНИЦИ ОСТАЛИ ЗГРОЖЕНИ ОНИМ ШТО ВИДЕ: Снимак помахниталог свештеника који секиром уништава кипове шири се друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Iks

Razbio je kip koji simbolizuje Gospu od Guadalupe. Čin sveštenika izazvao je šok i zgražanje među vernicima, pogotovo onima koji su ga gledali kako razbija. Snimak njegovog razbijanja kipa postala je viralna, s preko milion pregleda na Tviteru.

Vernici ostali zgroženi

O svemu se oglasio i sveštenik nadbiskupije Meksika Hugo Valdemar, koji je rekao kako smatra da je sveštenik Vajn "bio vođen Sotonom".

- Videti kako pastir uništava sliku Device, zaključuje se da ga pokreće Sotona. On deluje kao instrument vlastite mržnje - rekao je Valdemar. Meksička platforma Actívate pokrenula je kampanju na svojoj veb-stranici.

- Devica od Guadalupe je simbol duboko ukorijenjen u katoličkoj veri, a skrnavljenje ove slike nije samo uvreda veri, već i vrednostima međusobnog poštovanja koje svi moramo braniti - poručili su.

(Indeks)

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM: Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!