ZELENSKI BESAN KAO RIS: Predsednik Ukrajine preti posle snažnih ruskih napada

Tanjug

08. 01. 2024. u 22:02

RUSIJA će sigurno osetiti odgovor na granatiranje ukrajinskih gradova, izjavio je danas ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski, napominjući da su u još jednom masovnom ruskom napadu poginule četiri osobe, a povređeno je 45.

ЗЕЛЕНСКИ БЕСАН КАО РИС: Председник Украјине прети после снажних руских напада

FOTO: Tanjug/AP

- Jutros je, nažalost, ponovo počeo masovni raketni napad. Harkov i region, Zaporožje, Krivi Rog, oblast Hmeljnicki. Povređeno je 45 ljudi, a do sada se zna da su četiri osobe poginule. Moje saučešće porodicama žrtava. Teroristička država će sigurno osetiti naš odgovor - poručio je Zelenski u večerašnjem video obraćanju.

Prema njegovim rečima, u Donjeckoj, Hersonskoj i Hmeljničkoj oblasti i dalje traju hitne spasilačke operacije nakon udara ruske vojske.

Kako je podseća Ukrinform, tokom noći i jutros, ruske snage su izvršile masovni napad na Ukrajinu, koristeći krstareće, avijacione, balističke, protivvazdušne vođene rakete i jurišne bespilotne letelice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije