HITNO SE OGLASILO RUSKO MINISTARSTVO: Sprečen pokušaj terorističkog napada kijevskog režima

Марко Колашинац
Marko Kolašinac

08. 01. 2024. u 07:33

SNAGE PVO presrele su na nebu iznad Belgorodske oblasti ukrajinsku protivvazdušnu raketu S-200 preuređenu za kopnene svrhe. Ovo je saopštilo rusko Ministarstvo odbrane.

ХИТНО СЕ ОГЛАСИЛО РУСКО МИНИСТАРСТВО: Спречен покушај терористичког напада кијевског режима

Foto: Ministarstvo odbrane Ruske Federacije

Kako je saopšteno iz resora, pokušaj terorističkog napada kijevskog režima na teritoriju Ruske Federacije izvršen je u ponedeljak, 8. januara, u 7.00 časova, prenosi RIA Novosti.

- Dana 8. januara, u 7.00 časova, zaustavljen je pokušaj terorističkog napada kijevskog režima pomoću protivvazdušne rakete S-200 koja je konvertovana za uništavanje kopnenih ciljeva na ciljeve na teritoriji Ruske Federacije - navodi se u izveštaju.

Podsetimo, Rusija je jutros pokrenula veliki raketni napad na nekoliko ukrajinskih regiona, a u celoj zemlji na snazi je upozorenje na vazdušnu opasnost, saopštili su ukrajinski vojni zvaničnici.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo