POLICIJA PRONAŠLA OPROŠTAJNO PISMO MASOVNOG UBICE IZ PRAGA: Ono što je napisao ostavilo mnoge u šoku, radi se o još jednom zločinu

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

27. 12. 2023. u 17:47

DAVID Kozak (24) na češkom univerzitetu ubio je ukupno 14 osoba i ranio ih 25, a sada je potvrđeno da je pre masakra počinio još jedan grozan zločin.

ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА ОПРОШТАЈНО ПИСМО МАСОВНОГ УБИЦЕ ИЗ ПРАГА: Оно што је написао оставило многе у шоку, ради се о још једном злочину

Foto: Facebook/Tanjug AP

Kozak, student Filozofskog fakulteta u Pragu, koji je 21. decembra puškom ubio 14 studenata i profesora, potom sebe, a ranio 25, priznao je u oproštajnom pismu da je ubio mladog oca i njegovu dvomesečnu bebu nedelju ranije, kad su šetali šumom na periferiji Praga. Tokom uviđaja policajci su, osim oproštajnog pisma, otkrili i oružje kojim se muškarac služio.

- U selu Hostounj tokom uviđaja pronađeno je oproštajno pismo u kojem ubica priznaje ubistvo u šumi u naselju Klanovice. Još ne možemo reći šta tačno stoji u pismu, jer je istraga u toku, proveravamo niz događaja i ispitujemo osobe - rekao je portparol policije Jan Danjek za Novinky.cz.

Tanjug

Da podsetimo, šef češke policije Martin Vondrašek već u ranim večernjim satima u četvrtak, 21. decembra, odnosno nekoliko sati nakon masakra na Filozofskom fakultetu u Pragu izjavio je da je "vrlo verovatno" da je muškarac odgovoran i za dvostruko ubistvo 32-godišnjeg muškarca i njegove dvomesečne kćeri u šumi Klanovički les 15. decembra.

(Večernji list)

BONUS VIDEO: MESTO ZLOČINA: Stan u kojem je pronađen ubijeni muškarac u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo