IZRAELSKI MINISTAR KOMUNIKACIJA: Traži obustavu finansiranja Hareca zbog “defetističke i lažne” propagande

Tanjug

23. 11. 2023. u 19:15

IZRAELSKI ministar komunikacija Šlomo Kari predložio je danas da vlada obustavi finansiranje dnevnog lista Harec, optužujući taj medij za „defetističku i lažnu propagandu“ protiv države Izrael.

ИЗРАЕЛСКИ МИНИСТАР КОМУНИКАЦИЈА: Тражи обуставу финансирања Хареца због “дефетистичке и лажне” пропаганде

Foto Tanjug/AP

U pismu sekretaru kabineta Josiju Fuksu, Kari je kritikovao Harec zbog uređivačke politike o ratu i predložio da država ne ulazi u nove komercijalne sporazume sa tim listom, da obustavi sve reklame u njemu i da blokira bilo kakva neizmirena plaćanja.

-Od početka rata, moja kancelarija je primila brojne pritužbe da je list Harec zauzeo štetan stav koji podriva ciljeve rata i slabi vojne napore i otpornost društva, napisao je on, prenosi Tajms of Izrael.

Harec je u subotu objavio da je helikopter Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) koji je reagovao na napad Hamasa na muzičkom festivalu Nova 7. oktobra takođe pucao na učesnike festivala.

BONUS VIDEO - EKSPLOZIJE ODJEKUJU GAZOM: Zgrade se ruše kao kule od karata - Osveta Izraela je u toku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove