MAJMUN UBIO DEČAKA (10): Mališanu rasporio stomak

Novosti onlajn

17. 11. 2023. u 08:52

DEČAK Dipak Takor (10) umro je nakon što ga je napala "ozloglašena banda majmuna" dok se sa drugarima igrao u blizini hrama u Salkiju, malom selu u zapadnoj državi Gudžarat u Indiji.

МАЈМУН УБИО ДЕЧАКА (10): Малишану распорио стомак

Foto Shutterstock

Majmuni su napali njegove drugare i dečaka, ali je 10-godišnjak umro nakon što mu je jedan od sisara rasporio stomak i izvukao creva napolje.

- U napadu su mu istrgnuta creva iz stomaka. On je uspeo da odjuri do kuće, ali kada su ga doveli u bolnicu, bio je mrtav - rekao je policijski zvaničnik lokalnim medijima, prenosi Dejli mejl.

Visal Čaudhari, šumski zvaničnik, rekao je da njegov tim daje sve od sebe da uhvati životinje.

- Uhvatili smo dva langura u toku prošle nedelje, a postavili smo kavez za još jednog. U selu se nalazi veliki broj majmuna, uključujući i četiri odrasla, koji su bili uključeni u napade - dodao je.

Languri su vrsta majmuna koja inače nije agresivna, međutim, naučnici su primetili da muški sisari mogu da postanu opasni kako bi dokazali svoju dominaciju i istakli se.

BONUS VIDEO: MAMA NAJBOLjE ZNA - Dindin džinovska panda brine o svom novorođenom mladunčetu

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove