POGLEDAJTE DRAMATIČNE SNIMKE LAVA KOJI JE POBEGAO IZ CIRKUSA: Satima lutao ulicama grada Ladispoli u blizini Rima (FOTO, VIDEO)

Novosti onlajn

12. 11. 2023. u 10:04

NADLEŽNE vlasti uspele su u lokalni cirkus blizu Rima da vrate lava koji je pobegao i satima lutao ulicama grada Ladispoli, a gradonačelnik je izrazio nadu da će događaj probuditi savest i prekinuti eksploataciju životinja u cirkusu.

ПОГЛЕДАЈТЕ ДРАМАТИЧНЕ СНИМКЕ ЛАВА КОЈИ ЈЕ ПОБЕГАО ИЗ ЦИРКУСА: Сатима лутао улицама града Ладисполи у близини Рима (ФОТО, ВИДЕО)

Foto: Printskrin Twitter/@IntelEnigma

Gradonačelnik Alesandro Grando koji upravlja gradom od nekih 40.000 stanovnika, pozvao je u subotu uveče sugrađane da ne napuštaju kuću dok policija i osoblje cirkusa ne uhvate begunca.

Video snimci koje su objavili italijanski mediji, a čiju verodostojnost agencija AFP nije mogla da potvrdi, pokazuju odraslog lava koji noću šeta pustim ulicama.

U 22:30, više od pet sati nakon prve poruke građanima, Grando je na svojoj stranici Fejsbuka objavio da je "lav uspavan i uhvaćen".

- Sada će se za njega pobrinuti osoblje cirkusa - dodao je gradonačelnik i zahvalio hitnim službama i volonterima na pomoći "u satima velike zabrinutosti".

- Nadam se da će ova epizoda probuditi savest i da ćemo konačno prekinuti eksploataciju životinja u cirkusu - napisao je gradonačelnik.

Pretpostavljajući da bi neki stanovnici mogli da podnesu tužbe, Grando je naveo da on nije odobrio dolazak cirkusa s lavovima u grad, ali ni da nema ovlašćenja da to spreči.

(Blic)

BONUS VIDEO: PSI NOSE PRADU: Sankt Peterburg je domaćin godišnje modne parade jazavičara

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!