POJAČANE BEZBEDNOSNE PROVERE: "Došlo je do ''krize'' na granici Meksika i SAD"

Tanjug

29. 09. 2023. u 20:34

NA GRANICI Meksika i SAD došlo je do ''krize'', izjavila je danas meksička ministarka spoljnih poslova Alisija Barsena na konferenciji za štampu u Vašingtonu.

ПОЈАЧАНЕ БЕЗБЕДНОСНЕ ПРОВЕРЕ: Дошло је до кризе на граници Мексика и САД

FOTO: Tanjug/AP

Ona je dodala da Meksiko nastoji da izvrši ''potpomognuti povratak'' migranata iz Ekvadora, Venecuele i Kolumbije u te zemlje, pored već postojećih letova za deportaciju u Gvatemalu, Honduras i Salvador, prenosi Rojters.

Barsena se obratila medijima nakon razgovora sa državnim sekretarom SAD Entonijem Blinkenom i drugim američkim državnim zvaničnicima.

Veliki broj migranata pristigao je do južne granice SAD poslednjih nedelja, što je izazvalo pojačane bezbednosne provere na granici, a što je posledično dovelo do prekida u trgovinskim kanalima.

BONUS VIDEO: OVAKO IZGLEDA KRIMSKI MOST DANAS: Remontovan deo pušten u saobraćaj pre roka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!