BAJDENOV PAS PONOVO UJEO AGENTA: Ovo je bio 11. put da je nemački ovčar napao pripadnika obezbeđenja američkog predsednika

A. V. V.

27. 09. 2023. u 15:24

KUĆNI ljubimac američkog predsednika Džozefa Bajdena pas Komandant ugrizao je u ponedeljak uveče još jednog agenta američke tajne službe u Beloj kući! Ovo je bio 11. put da je ovaj dvogodišnji nemački ovčar ujeo nekog pripadnika predsedničkog obezbeđenja.

БАЈДЕНОВ ПАС ПОНОВО УЈЕО АГЕНТА: Ово је био 11. пут да је немачки овчар напао припадника обезбеђења америчког председника

Foto Tanjug

- Uniformisani policajac Tajne službe došao je u kontakt sa kućnim ljubimcem predsedničke porodice koji ga je ujeo. Medicinsku pomoć povređenom policajcu pružilo je stručno osoblje u Beloj kući - izjavio je za Si-En-En šef komunikacija Tajne službe Entoni Guljelmi.

Povređeni pripadnik Tajne službe potvrdio je u razgovoru sa načelnikom svog odeljenja Alfonsom M. Dajsonom da je dobro, rekao je Guljelmi.

Bajdenov pas Komandant je najmanje 11 puta napao i ujeo pripadnike Tajne službe raspoređene u Beloj kući i u predsednikovoj porodičnoj kući u Delaveru, preneo je Si-En-En. Zvaničnici Bele kuće potvrdili su u julu da su Bajdenovi, nakon brojnih incidenata, zatražili sprovođenje novih protokola obuke za svog ljubimca.

Sekretarka za štampu Bele kuće Karin Žan-Pjer je, inače, ranije za napade "okrivila" stres koji sa sobom nosi život u predsedničkoj rezidenciji.

- Kao što svi znate, kompleks Bele kuće može da bude jedinstven i veoma stresan. To je nešto što sam sigurna da svi možete da razumete. To je jedinstveno i stresno je za sve nas. Dakle, možete zamisliti kako je porodičnom ljubimcu ili porodičnim ljubimcima - rekla je ona u julu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)