NASTAVLJA SE SERIJA UBISTAVA U MARSELJU: "Kalašnjikovom" upucan muškarac, preminula ranjena devojka

JOŠ jedno ubistvo u Marselju. Hicima iz "kalašnjikova" izrešetan je 56-godišnji muškarac.

НАСТАВЉА СЕ СЕРИЈА УБИСТАВА У МАРСЕЉУ: Калашњиковом упуцан мушкарац, преминула рањена девојка

Foto: Goran Čvorović

Atentat se dogodio u ponedeljak uveče, nešto iza 22 sata, kada su na ulici u 16. arondismanu dvojica napadača za motorom pripucali na žrtvu koja se nalazila za volanom automobila.

Zadobio je više povreda od metaka, od kojih su neke bile smrtonosne. Pogođen je četiri puta u grudi, jednom u stomak, dvaput u levu ruku, jednom u desnu, i jednom u butinu.

Motor na kome su pobegli napadači pronađen je nekoliko sati kasnije, zapaljen. Istraga pretpostavlja da se radi o još jednom obračunu. U ovom gradu od početka godine ubijeno je više od četrdeset osoba u pravom ratu koji se vodi zbog dilovanja droge.

Istovremeno, preminula je 24-godišnja devojka koja je u nedelju uveče pogođena zalutalim metkom, dok se nalazila u svom stanu. Metak je zalutao iz rafala koji su dvojica napadača ispalila na jednoj od tačaka za dilovanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo