RUSKI ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je juče da je rusko nuklearno oružje jedini odgovor Moskve na bezbednosne pretnje, prenela je ruska novinska agencija TASS, prenosi Rojters.

Komentari (7)

Daniel

19.08.2023. 08:44

Bas zbog pretnji nuklearnim oruzjem nato nije usao direktno u sukob sa Rusijijom. Pretnja nuklearnim oruzjem je kukavicki cin. Rusija je jedna diktatorska drzava i sa ovim promasenim ratom je sebi i svima nama iako nisu uvedene sankcije od strane Srbije ali posledice rata koje traju skoro 2godine su u velikoj meri vidne jer svaki dan samo rastu cene zivota i uzurbanim putem se unazadjujemo u 1994 godinu a svi znamo kako je tada bilo nazalost.

buki

19.08.2023. 13:27

@Daniel - To nije PRETNJA, to je MOLBA Rusa da im ne ubijaju decu u Ukrajini, Gruziji, Moldaviji, Litvaniji, Letoniji, Estoniji, da im ne zabranjuju govor i misli na ruskom jeziku, da im dozvole normalan život kao što normalno žive preko 100 nacionalnosti u Rusiji. Od 2014-te su u ukronacisti u Ukrajini ubili preko 1.500 samo ruske dece, odraslima se ni broj ne zna, a svaka izjava im je da je dobar rus samo onaj koji je mrtav. Putim je MOLIO da ih ostave da žive u miru, molio da se poštuju Minski sporazumi, molio da se zatvore nacističke biolaboratorije duž cele ruske granice sa bivšim republikama, a sad MOLI da se prestane sa dovlačenjem Zapadnog naoružanja i uspostavi mir, jer on od odbrane Rusa ne može da odustane, pošto kako kaže NJEMU SVET BEZ RUSIJE NE TREBA. Nije Putin nikoga napao, nego od agresora brani svoj narod koji se veštačkim granicama komunističkih diktatora SSSR-a našao u drugim republikama. 5/6 svetske populacije to odlično razume i podržava ga (javno ili tajno u strahu od Zapadnih neonacista), a šta Vama tu nije jasno?

at Danijel

19.08.2023. 11:56

unazadjivace nas zapad dok god pola sveta bude podrzavalo dolar i americki parazitski sistem koji sisa ostatak planete... ali tome se blizi kraj