U TOKU je 521. dan specijalne vojne operacije koju Rusija izvodi u Ukrajini.

Bonaparta

29.07.2023. 07:56

Budanov ili budalov na isto mu dođe, ako je ovo njegova izjava, jer koliko pratim događanja u Ukrajuni on nije sposoban više da vodi računa ni o sebi, a kamo li da daje izjave, Ukri mogu na Krim samo kao turisti. Uskoro nećete moći do Crnog mora, sem sa pasošem, jer če Rusi uzeti Odesu Nikolajevo i sve uz crnomorsku obalu kao i luke u slivu. Vama očigledno nije jasno da ste ovaj rat izgubili i pitanje dana kada ćete kalitulirati. Celi bataljoni sa tehnikom se predaju Rusima.

Bojsa

29.07.2023. 12:14

@Bonaparta - U celom ovom ratu, najvaznije za Rusiju je da osigura potpunu kontrolu Crnog Mora, pogotovu sada kad je vodeni koridor ka Petrogradu pod kontrolom Zapada!

Lj B

29.07.2023. 08:48

Tako je to kada se sluša Džonson koji je rekao da se ne prihvati mirovni plan u martu prošle god,tada se moglo doći do primirja,Ukrajina nebi bila poražena,rusi bili zadovoljeni i sve uredu,ali vi hoćete da porazite Rusiju u tome je cela priča.Sad se došlo do toga da se isključivo rusi pitaju i uzeće vam teritorije koliko budu hteli,da ne pričamo o minskim sporazumima i pre toga sve šta je bilo,vaši prijatelji sa zapada su vas gurnuli u katastrofu iz koje će te izaći kao poraženi.Ovo bi trebalo da bude primer svim državama sveta da samostalno vode svoju državu.

Jan

29.07.2023. 11:33

Opcija br.2 sa Wagnerom umesto plavih slemova u predelu prema Poljskoj i jedna policijska patrola prema Zakarpatju. Rasturiti naciste na elementarne cestice, podeliti teritoriju izmedju okolnih drzava.

Samir

29.07.2023. 12:48

Ukrajinska vojska je totalno poražena. Putin će na belom konju projahati kroz Kijev najverovatnije u ponedeljak. Onda sledi obračun sa NATO paktom, Mađarska će odmah napustiti EU i NATO a zatim slede Bugarska i Rumunija, Moladvija će ponovo biti deo Ruske federacije, kao i Ukrajina i Belorusija. Do Nove godine i vojska će se na Kosovo vratiti...

Milan o21

30.07.2023. 00:53

Opet na pocetku.NATO i RUSIJA.Bas briga NATO ,do poslednjeg Ukrajinca.A moglo je i drugacije.Ko ce sad da obnovi razorenu Ukrajinu.Od zapada nece dobiti nista,jer eto pomagali su ih ,a UKRI nisu ispunili ocekivanja.