HAPŠENjE ratnog blogera i nekadašnjeg ministra odbrane Novorosije Igora Girkina, poznatijeg kao Igor Strelkov, verovatno će izazvati bes u ruskoj armiji, ističu britanski obaveštajci.

Komentari (9)

Pravda

23.07.2023. 05:45

Ali to je britanska volja koja nepije vodu Strelkov je jedan izdajnik koi je zbok profita ucestvovao u rat i koi je prodavao osvojenu teritoriju. Uhvacen u taj gnasni cin i niko ga vise nije racunao nizasta i Strelkov je poceo javno kritikovati i izmisljati neistinu misleci da ce njegove lazi zapad cuti i pozvati da sklapa dil sa zapadnih huckaca,a svi znamo sta britanci prizeljkuju. Britanci su jedni od najvecih lazova i lopova u zemaljskoj kugli i da su ti isti britanci samo pljackali po svetu sto isto zele i sada,ali to zna celi svet i svima su poznate britanske lazi i njihova podlos sto ni sami britanci im nista ne veruju pa smo to mogli i videti kako svrgavaju njihove nametnute premijere. Setimo se da je Lis Tras bila na celu Britanije samo cetrdesetak dana i smaknuli su je sa vlasti jer apsolutno nije bila nikakav politicar totalna neznalica i zato je Britanija u ovakvoj situaciji u kojoj se nalazi sada.A idalje tone kao sidro.

Babi milo

23.07.2023. 07:21

Oni bi to želeli. Sada je Strelkov najbolji na svetu, a zaboravili Englezi da su ga osudili za obaranje malezijskog aviona, tada je bio kriminalac, a sada ? Vojska nije sa njim, jer on u vojsci nema nikakav uticaj.pale se Englezi bezpotebn.

Karlo Veliki

23.07.2023. 10:52

Srbi bi rekli: Sto je babi milo to joj se i snilo... Nisam Rusofil, ali ovima sto pljuckaju po Rusofilima, zelim da im NATO opet uruci poklon u "paketima"...

Srboljub

23.07.2023. 15:05

Strelkov je istinski borac i rodoljub zato ga i progone.Putin je marioneta novog svetskog poretka i to 99% ljudi ne može da skapira jer su glupi i neinformisani.

zalosno

23.07.2023. 17:01

Britanski obavestajci su nekada imali dobru reputaciju. Sada su spali na nesto nize od podrepne bube, i to one bez tragova primitivnog mozga.