ODLUKU DONEO KIJEVSKI REŽIM UZ PODRŠKU JOŠ DVE DRŽAVE? Oglasila se Zaharova o napadu na Krimski most

Novosti online

17. 07. 2023. u 10:24

NAPAD na Krimski most izveo je kijevski režim, odluku o napadu doneli su ukrajinski zvaničnici i vojska uz učešće američkih i britanskih obaveštajnih službi, napisala je na svom Telegramu portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

ОДЛУКУ ДОНЕО КИЈЕВСКИ РЕЖИМ УЗ ПОДРШКУ ЈОШ ДВЕ ДРЖАВЕ? Огласила се Захарова о нападу на Кримски мост

FOTO: AP/Tanjug

- Današnji napad na Krimski most izveo je kijevski režim. Ovaj režim je teroristički i ima sva obeležja međunarodne organizovane kriminalne grupe - istakla je Zaharova.

Ona je navela da odluke donose ukrajinski zvaničnici i vojska uz direktno učešće američkih i britanskih obaveštajnih službi i političara.

- Sjedinjene Američke Države i Velika Britanija rukovode terorističkom državnom strukturom - zaključila je diplomata.

Ranije je prvi čovek Krima Sergej Aksjonov saopštio da je na Krimskom mostu obustavljen saobraćaj zbog incidenta kod 145. stuba mosta sa strane Krasnodarskog kraja.

On je pozvao stanovnike Krima i goste poluostrva da se uzdrže od putovanja preko Krimskog mosta i izaberu alternativne pravce preko novih regiona.

Prema rečima gubernatora Belgorodske oblasti Vjačeslava Gladkova, u incidentu su poginula dva stanovnika regiona, muškarac i žena, a povređena je njihova maloletna ćerka, preneo je Sputnjik.

BONUS VIDEO: SAD: Svemirska turistička raketa Blue Origin NS-21 kreće ka zvezdama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (4)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije