ČETRDESET INSPEKTORA TRAŽI NAPADAČE NA GRADONAČELNIKOVU SUPRUGU: Makron traži izlaz iz nasilja koje je zahvatilo Francusku

U istragu povodom napada na porodicu gradonačelnika mesta Laj Le Roz na jugu Pariza je uključeno čak četrdesetak inspektora. Za počiniocima napada se još traga.

ЧЕТРДЕСЕТ ИНСПЕКТОРА ТРАЖИ НАПАДАЧЕ НА ГРАДОНАЧЕЛНИКОВУ СУПРУГУ: Макрон тражи излаз из насиља које је захватило Француску

Foto: Printskrin BVMTV

Gradonačelnikova supruga se, inače, još nalazi u bolnici zbog zadobijenih povreda tokom bekstva sa decom od 5 i 7 godina koja su doživela šok.

Razulareni napadači su u noći između subote i nedelje ukradenim automobilom probili ogradu kuće u kojoj živi gradonačelnik s porodicom, zapalili auto, požar je delimično zahvatio i porodični automobil, plamen je parao nebo, a dok je žena s dvoje dece pokušavala da pobegne kroz sporedni izlaz, na njih su pucali vatrometom. Gradonačelnik je za to vreme bio u opštini.

 Predsednik Makron danas u Jelisejskoj palati prima oko dvesta gradonačelnika francuskih gradova, u pokušaju traženja izlaza iz nastale situacije, u kojoj se oseća nemoć institucija naspram ogromne količine nasilja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)