SUROVIKIN BIO TAJNI VIP ČLAN "VAGNERA" Neverovatne tvrdnje Si-En-Ena o ruskom generalu koji nije viđen od Prigožinove pobune

Tanjug

30. 06. 2023. u 08:57

DOKUMENTI u koje je imao uvid Si-En-En ukazuju na to da je ruski general Sergej Surovikin bio tajni VIP član privatne vojne kompanije Vagner, objavio je taj medij.

СУРОВИКИН БИО ТАЈНИ ВИП ЧЛАН ВАГНЕРА Невероватне тврдње Си-Ен-Ена о руском генералу који није виђен од Пригожинове побуне

Foto: EPA

Kako se navodi, dokumenti pokazuju da je Surovikin imao lični registarski broj u Vagneru, kao i još najmanje 30 visokih ruskih vojnih i obaveštajnih zvaničnika. Vagner nije odgovorio na zahtev Si-En-Ena za komentar.

Surovikin nije viđen u javnosti od prošle subote, kada je objavio video u kojem je pozvao šefa Vagnera Jevgenija Prigožina da zaustavi pobunu te privatne vojne kompanije.

Ne zna se gde se Surovikin nalazi, a pojedini mediji su prethodnih dana objavljivali da je uhapšen.

Surovikin je komandant ruskog vazduhoplovstva i zamenik komandanta ruskih trupa u Ukrajini, a dobio je nadimak „General Armagedon“ zbog svoje nemilosrdne taktike bombardovanja gradova u Siriji.

BONUS VIDEO:

ZAJEDNIČKE PATROLE: Ruska i kineska avijacija osam sati iznad azijsko-pacifičkog regiona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima