PUTIN U IZDANJU U KOM GA NE VIĐAMO ČESTO: Kadirov objavio selfi iz Kremlja, ruski lider imao poseban zahtev za njega

Novosti online

28. 06. 2023. u 20:35

PREDSEDNIK Čečenske republike Ramzan Kadirov objavio je danas na svom Telegram kanalu selfi sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

ПУТИН У ИЗДАЊУ У КОМ ГА НЕ ВИЂАМО ЧЕСТО: Кадиров објавио селфи из Кремља, руски лидер имао посебан захтев за њега

Foto: Telegram/Kadyrov_95

Na slici se vide Kadirov i Putin kako se smeju, u neformalnom izdanju kakvo ne viđamo često kada je u pitanju ruski predsednik.

Kadirov je istakao da ga je Vladimir Putin tokom jučerašnjeg sastanka u Moskvi zamolio da vojnicima i građanima muslimanske veroispovesti čestita Kurban-bajram. 

- Naš predsednik Vladimir Vladimirovič Putin gaji veliko poštovanje prema muslimanima naše velike i prijateljske zemlje. Izvestio sam ga o društveno-ekonomskoj situaciji u Čečeniji i razgovarali smo o dugoročnim planovima i dostignućima regiona. Na kraju sastanka Vladimir Vladimirovič me je zamolio da svim muslimanima prenesem iskrene čestitke povodom Kurban-bajrama i njegove želje za sreću, dobrotu, mir i prosperitet - navodi Ramzan Kadirov na svom kanalu na telegramu.

On je otkrio i da je Vladimir Putin imao i poseban zahtev za njega.

- Vrhovni komandant je posebno zatražio da čestitam vojnicima koji učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji. Poželeo sam hrabrim momcima uspeh i mnogo sreće i da brzo izvrše zadatke. Sa velikom radošću izvršavam časnu misiju i pridružujem se željama Vladimira Vladimiroviča! Srećan praznik! Neka Kurban-bajram ispuni srca svih vernika srećom i mirom - navodi Kadirov.

BONUS VIDEO: UKRAJINSKI TENKISTI NA OBUCI U ŠPANIJI - U Saragosi se pripremaju za korišćenje tenkova "Leopard 2A4"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)