RUSKI ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je danas izjave predsednika SAD Džozefa Bajdena i njegovog ukrajinskog kolege Vladimira Zelenskog o nuklearnoj pretnji koja navodno dolazi iz Rusije "turbulentnim tokom svesti", koje ne vredi komentarisati.

Komentari (4)

Ljubica

25.06.2023. 13:12

Ukrajinci najviše o nuklearnim scenarijima pričaju, čak i oko primanja u NATO je bilo pomena.Dobro razmislite kome u ruke dajete toliko moćno oružje, pogledajte šta ste dobili takvim ponašanjem na Kosovu, a onda razmislite koliko puta je veća površina i br. stanovnika u Ukrajini.

Zaharije Serak

26.06.2023. 03:48

Vi ste izgubili Vasu iskrenost kada ste se sprdali sa zapadom kada je govorio o Vasoj namjeri u Ukraini.Slagali ste i to je istina.Ja sam Inzinjer moja zena je Ruskinja Doktorica i kaze po knjigama u skoli Vi ste samo patoloski lazljivac.Znam da ovo nece biti objavljeno,kao i mnogo do sada,ali eto makar ce onaj koji odlucuje cuti glas “loseg “ Srbina

Laki

27.06.2023. 12:40

Zelenski se osokolio, preti ubistvom Putinu. A krio se u bunkeru sve dok bivsi Izraelski Premijer Naftali Benet, nije dobio garancije od Putina da nece ubiti Zelenskog. Ponekad ne treba davati rec..jer ko.meni preti ubistvom..prvi napadam.!