KINA je dala garancije SAD da neće obezbeđivati oružje Rusiji za rat u Ukrajini, izjavio je američki državni sekretar Entoni Blinken.

buki

19.06.2023. 20:03

Ali samo dok SAD ne nastavi da naoružava Tajvan. Čim stigne prvi kontigent američkog naoružanja na Tajvan, Kina više nema obavezu da drži obećanje. Tu ''sitnicu'' je Blinken propustio da kaže.

zoran

19.06.2023. 20:25

Samo neznam dali cete odzati obecanja. koje ste dali kini, sigurno ne u datom momentu kao in sve druga obecanja i ugovore koje ste daili i potpisali. Kina je luda ako vam vjeruje i jednu rijec.

Luka

20.06.2023. 04:24

Nije valjda da je Kina pristala , da vi šaljete oružje Ukrajini da ginu ljudi na obe strane i da vi naoružavate sve i svakog na ovoj planeti

Pravda

24.06.2023. 07:39

Isto kao sto Amerika daje garancije takve je i Kina dala. Amerika samo kad oseti zor kad dodje u tesno ona moli,a zaboeavila kad je javno govorila o Kinu kako se treba Kina spreciti u dalje jacanje i razvijanje. Kina je toliko glupa pa ce dozvoliti da Rusija bude porazena pa zatim lagano i sigurno unistiti Kinu i na taj nacin okupirati svet i nametnuti pedofiliju,transgendere,travestite i raznorazne druge obolele anglosaksonske ideje smesno zaista Blinkenova izjava,a i neshvatljiva.