TERZIĆ PORUČIO: Jeremić sprovodio katastrofalnu politiku po pitanju KiM

Novosti onlajn

20. 03. 2023. u 14:03

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se novim saopštenjem o Vuku Jeremiću i njegovoj politici po pitanju Kosova i Metohije.

ТЕРЗИЋ ПОРУЧИО: Јеремић спроводио катастрофалну политику по питању КиМ

Foto: Srpska napredna stranka

Vuk Jeremić kao kum kosovske nezavisnosti, kako ga nazivaju u Prištini, ima najmanje prava da govori o KiM, jer je po nalogu stranaca pregovore o KiM iz UN premestio u Brisel. Kada nam je nanosio najveću štetu po pitanju KiM i dok je trgovao srpskim interesima, ništa nije pitao građane Srbije. Cilj su samozaljubljenom Jeremiću bili isključivo lično interesi vezani za novac.

Srbija je u njegovo vreme bila u potpunom ambisu, ali su njegovi džepovi bili puni. Kada pominje krađu, svima je apsolutno jasno da polazi od sebe, jer je upravo on deo međunarodnih koruptivnih afera zajedno sa svetskim lopužama. Kada ga pitaju za saradnju sa Hanterom i Lozojom beži kao đavo od krsta, svestan da je jedino on sada u nebranom grožđu zbog istraga koje se zbog visoke korupcije pokreću u SAD.

Postavlja se pitanje odakle mu pare za advokate i zašto se ako nije kriv na pozive iz SAD ne odazove. Dok je zajedno sa belosvetskim lopužama krao, Srbija je na KiM u njegovo vreme gubila sve čemu je on najviše doprineo postavljanjem sumanutog pitanja pred MSP kao i postavljanjem granica između Srba na KiM. 

Histeriše nejaki Vuk Jeremić jer je svestan svojih neuspeha. Puca od muke zato što je Aleksandar Vučić uspeo da sačuva mir i odbrani srpske državne i nacionalne interese, a da Srbija ne postane izolovana, što je garant daljeg razvoja srpske države i borbe za KiM u sastavu Srbije. 

Svestan je isfrustrirani Jeremić da nijedna zemlja nije povukla priznanje nezavisnosti lažne države dok se on išta pitao i dok je psovao majku Srbiji zbog 30 soba na Svetom Stefanu. 

Ponizno je klečao pred strancima i sprovodio katastrofalnu politiku po pitanju KiM zbog čega mu podrška nije bez razloga na nivou statističke greške, navodi Terzić u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (127)

MINISTARSTVO ZDRAVLJA U GAZI: Broj poginulih premašio 34.000