UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski veruje da će ruskog predsednika Vladimira Putina na kraju ubiti njegov uži krug bliskih saveznika.

Radoslav Jovanović

25.02.2023. 23:27

Ovako je, nasuprot bilo kakvoj diplomatije, pristojnosti u ophođenju, sa izrazito izraženo mržnjom govorio i Sakašvili u Gruziji. Zna se gde je sada i šta mu se desilo sa državom.

kukavica

26.02.2023. 01:38

Zelenski je , na zalost, velika kukavica. Na samom pocetku rata bio je paralisan strahom da ce ga Rusi ubiti, i sakrio se u misiju rupu, tj bunker. Tek kad je u nekom od razgovora Putin obecao da ga nece ubiti usudio se da izadje na povrsinu. I od tad je, kao svaka kukavica, pomahnitao. Vredja ne samo Ruse, Putina, vec i one koji ga pomazu. O njegovoj maniji da se Putin ubije ne vredi mnogo pricati, ali mozda ce ga ipak neko skinuti, i to pre "njegovi" nego Rusi. Toliko zla je naneo Ukrajincima da je to zaista tuzno gledati.

BG

26.02.2023. 06:14

Pre bi se reklo da tebe to čeka Zelenski,tvoji veliki prijatelji sa zapada su ti to sve spakovali,sa tvojom pričom prosto sam sebe dovodiš u mat poziciju.

Boban

26.02.2023. 07:15

Jedino nemoj da zaborave doktrinu nuklearne sile Rusije, gde doslovno piše, atentat na predsednika Ruske Federacije znači napad NE družeskih država i automatski udar na sve te države!!! Niko nije pročitao sporazum koji je potpisan na Jalti ( Krim) 1945 godine, Staljin, Čerčil i Ruzvelt u Livajdinskom dvorcu. Svi ti sporazumi se poštuju do danas, jer to je osnova za izbegavanje trećeg svetskog rata koju sadašnji američki predsednik i njegove prostitutke evropske zaboravljaju! Ja sam protiv bilo kog oblika nasilja, protiv rata, ali već 30 godina zapad ignoriše Rusiju, ugrožava, provocira i pljačka, velika je mašinerija propagande uključena protiv Rusije a običan narod ne shvata da takva vrsta "igre" vodi k katastrofi, uništavanje sveta.

Pedesetogodišnjak

26.02.2023. 18:58

Bitno je da si ti bezbedan i da na sigurnoj stolici sediš al bilo bi dobro da proveriš da se slučajno (stolica) nije rasklatila