- AMERIKA, Velika Britanija i EU sprečavaju bilo kakvu pomoć Siriji u severozapadnom delu zemlje koji drži pod kontrolom od terorista. I u ovim dramatičnim trenucima, njima ljudski životi nisu na prvom mestu, već primenjuju takozvani "Cezarov zakon" koji im je ranije poslužio kako bi uveli sankcije Siriji. Muka mi je od Zapada i svega onoga što rade. Nisam mislila da mogu da idu niže od svega do sada, ali su ipak uspeli. Hvala Bogu, Sirija ima druge saveznike koji joj pritiču u pomoć.

Jovana

07.02.2023. 13:58

Zlotvorci, hegemonisti kakav ste ljudski odron, nesreća je nesreća. Bilo koje vere, nacije, boje kože, katastrofa je za sve ista. Vi svetski policajci, dušebrižnici ste najveće zlo koje gazi ovu ?

Leštanac

07.02.2023. 15:04

@Sanja Jeste navali narode jeftina radna snaga iz Srbije i država iz Azije da grade i rade za male pare a prokleti Zapadnoevropski narodi na čelu sa Amerikom da po svetu ubijaju nedužni narod.

ZAvram

07.02.2023. 21:44

Да убијају ради свога профита, да пустоше туђе земље, отимају природна богатства, окупирају... да чине зло где год ногом пр.авом ступе... ето, то је тај колективни Запад! Запало им у грлу, дабогда, па им ни драги Господ не помогао... Запада сунце, запада у невоље, запала га тешка болест... Има ли чега лепог, племенитог у речи "запад"? Нема. Само алаве чељусти, очи Киклопа, канџе смрти и пропасти...

Zoran

08.02.2023. 09:11

Ubedjen sam da su zemljotres izazvali amerikanci.ako mogu oblake i nevreme da izazovu.mogu i zemljotres.putine brate gadjaj ameriku nuklearkom

Radovan 5

08.02.2023. 09:38

Šta ste očekivali od četvrtog rajha i snaga vermahta.Kao nekada bili kolonizatori pa se pokajali.I mi treba sa njima da delimo vrednosti,pa mi nismo krali,klali,vezali u lance i otimali.Jedino znam da Bog vidi sve i da će im se sve to vratiti, nadam su da je četvrti rajh nova ATLANTIDA.

Zapadni

08.02.2023. 11:04

globalisti, kapitalisti, humanisti, legalisti, fašisti, nacisti... odjekuje samo ISTI, ISTI...Kad naume da nekog istrebe sa ovog sveta ne biraju sredstva.Verujem da Neko od Gore gleda i nadam se da ni njihova neće sijati dovjeka.

Milka

08.02.2023. 11:14

Posle ovog teksts, ne samo da su mi se zgadili i da mi revolt raste, već se pitam i da li se ovi kataklizmični zemljotresi desavaju sasvim prirodno ili su i tu upetrali svoje prljave prste, kao kod Severnog toka?Da li je moguće da baš u trenutku kad im se Turska otima, a u Siriji već uveliko vršljaju, se desi ova katastrofa baš tu.

Jelena

08.02.2023. 11:59

Kakva je razlika između naroda Sirije i Turske koje su pogođene zemljotresom? Ko pomaže narodu Sirije? Cijeli svijet pomaže samo Tursku.

Vladimir

08.02.2023. 16:34

Gospodin Bog Vidi Sve Njemu Nemoze Promci Nista Kaznice ich bez ikakvog Oruzja,Pruzice samo Ruku i Zlikavci nece ni Schvatiti Sta Ich Snaslo mislim da ce se to Uskoro DESITI.Boze Chvala Ti.

zvonko

08.02.2023. 21:56

Amerika, Z E , NATO - će najpre pomoći Turskoj a za to vreme - što pre - Siriji će pomoći jaka Rusija i bogati arabski svet. Prvi tamo imaju vojne baze a drugi - ( šejkovi imaju po dvadeset automobila po par sto hiljada evra. Odmah neka pomognu braću. Tako je - drugi saveznici. Nije Evropa krava muzara.

zvonko

08.02.2023. 22:10

Čitam ove urnebesne gluposti od seljaka što cele dane rade oko stoke , pa onda tipkaju o Zapadu a Vučić hoče u EU !!! Gluposti. Kada bude referendum za ulazak Srbije u EU - treba svi ,da glasate protiv ! Svi Srbi treba što više da sudeluju sa Rusijom i Belorusijom. Ne razumem, da bi Vučiću bilo važno pridružiti se E U-ju.