DANAS je 349. dan specijalne vojne operacije ruske vojske u Ukrajini.

Komentari (12)

Mama

07.02.2023. 10:00

Svajcarska gubi svoju neutralnost! Odavno nije neutralna! Onda nek otvori trezore i vrati poharano zlato iz Drugog Sv. Rata. Sve vreme luksuzno zive zahvaljujuci tome.

Andjela

07.02.2023. 15:15

Švajcarska odavno nije neutralna. Samo Vi isporučite naožuranje svojim nadredjenima, i ovako Švajcarsku zadnjih decenija čine više Albanaca nego li što ih je u samoj Albaniji i Kosovu

Walter Praviček

07.02.2023. 16:35

Mrtvačnice prepune Ukrajinskih vojnika.Ili su dezertirali,te se predali Ruskim vojnicima.Ala vera Zelenskom,koji bi u Briselu mleo Ukrajinsko pšenicu.Lažove,mutivoda i varalica.Uz staro orunulu komisijsko predsednicu Ursulo njemu ide sve kao po loju.E neče dugo.

Walter Praviček

08.02.2023. 08:49

Podoljak 50 godišnji novinar,SAVETNIK Zelenskog,te se vidi IZ DALEKA,ČAK IZ AVIONA VIDI GLUPOSTI TOGA njegovog savetovanje.Maži lažima oči polupismenim seljacima u Ukrajini,nama nečeš!!Podoljak tvrdi?Pa tko je on,koji ratišta nije vidio ni na 50 kilometara,da vojnicima naredi,da u Rusiju nesmeju pucati?JELI BRE,DA NIJE PUKOVNIK,KOJI TERA SVE IZPOD SEBE,TE MORAJU MAJORI,KAPETANI,TER NIŽI STATI U STAVU MIRNO,KADA SE POKAŽE NA POLIGONU?Pa vojnik okreče cijevi,i izpaljuje granate.I vojniki imaju preko glave Podoljaka,Zelenskog,Ursule te svih,koji njima komanduju,dovezu oružje za pucanje daleko,a posle dadu komandu:NE u Rusiju.JER PODOLJAK I SVI OSTALI PLAŠE SE BUMERANGA RUSKIH VOJNIKA,KOJI RUŠE SVE PRED SOBOM,TE HOČE ONO ŠTO JE BILO NEKADA RUSKA ZEMLJA,SA RUSKIM LJUDIMA.A UKRAJINA U DRUGIM DRŽAVAMA NEMA GRUPISANIH SELA ILI ČAK GRADOVA SA IZKLJUČIVO UKRAJINCIMA,ŠTO KAŽEMO MANJINA.AKO BI IMALI MANJINE U SLOVAČKOJ,POLJSKOJ,MADŽARSKOJ ILI MOLDAVIJI ILI ČAK U ROMUNIJI,LJUDI,KOJI SU BEŽALI IŠLI BI KA SVOJIMA,BAR ZBOG JEZIKA.ALI NISU NIKOGA TRAŽILI JER AKO UKRAJINCI JESU U DRUGIM DRŽAVAMA,ONDA JESU IZKLJUČIVO EKONOMSKI EMIGRANTI.DOSLOVNO.A O RUSINIMA,KOJI SU PO ISTOČNIM DRŽAVAMA-ĆAK I U SRBIJI I HRVATSKOJ,NEČEMO MI NJIMA PRIZNATI,DA BI ONI BILI SMATRANINI KAO UKRAJINCI,JER TO NISU!!TKO KOME i ZAŠTO LAŽE,TERA NEISTINE TE PROPAGANDU?I ZAŠTO?