PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin naredio je ministru odbrane Rusije Sergeju Šojguu da podnese izveštaj o snabdevanju ruskih vojnih jedinica oružjem, uniformama, pancirima, opremom za kamuflažu i drugim vojnim potrebama,u Ukrajini, objavljeno je danas na sajtu Kremlja.

MiR

03.01.2023. 22:03

P.S. Znaci, u pravu su Zapadnjaci kad tvrde da informacije uopste ne stizu do Putina, ili stizu sa velikim zakasnjenjem! Cele godine se prica o manjkavoj logistici i opremanju vojnika, a Putin tek sad trazi raport??

Gog

04.01.2023. 06:11

E Rusi slabi ste kad jedan senilan djeda vas ubija a vi se tucete sa nebitnim i sirotinjom ukraincima... Nikad necete tu operaciju zavrsiti na takav nacin jer radite sve sto nebi trebali. Zmija se ubija u glavu a vi tucete po repu..

Walter Pravicek

04.01.2023. 06:31

Ako mora Predsednik gospodin pukovnik Putin davati komandu,da se opreme Ruski vojnici,kako je tek u redovima Ukrajinaca?Mali glumac ništa ne kaže,on je odeven u Kinesko modno robu.Ostali,neki Ukrajinski vojnici čak i u patikama za plažu,kako tv pokazuje i bez cipela.A tamo zima tera svoje,ujutro hladno.I tako dobit če svi duge gače.Iz EU ili Engleza.