U OKVIRU posete Vašingtonu, predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski govorio je na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD, gde se zahvalio američkim zvaničnicima i narodu na podršci njegovoj zemlji.

Walter Pravicek

22.12.2022. 08:22

Glumac glumi i u Ameriki,pa oni tamo tome još aplaudiraju.Ne zna se kako je izašao iz Ukrajine,niti kako če se vratiti.Zastava JEST PRIMER KAKO AMERI VOLE SVOJU AMERIČKU ZASTAVU IZPRED KUČE,ŠTO U EUROPI NIJE OUBIČAJNO. Ali dobrodošlo za teatar zvan Kongres u Wašingtonu,i starcima u tom kongresu Amerima se to sviđa.I ZELENSKI PRED ČITAVOM SVETOM-JER SVE TV ,KOJE EMITUJU TAKVA DOGAĐAJE TO NAMA NUDE BAREM 3 PUTA DNEVNO i U NASTAVCIMA-PRIZNAJE:BEZ VAS AMERA UKRAJINA BI VEČ BILA RAZPARČEVANA,ŠTO JO ITEKAKO OČEKUJE.Poljaci več hoče svoj dio.Možda če posetriti svoje firme koje ima tamo ili razgledati gde če živeti posle totalnog poraza.

Aksiom

22.12.2022. 08:35

"Američka pomoć nije milostinja" , ali je zato dugoročni KREDIT koji ukrajinska sirotinja ima da vuče na svojoj grbači generacijama. Ovom klovnu je najbolje rešenje da izgubi ovaj glupi rat , jedino tako neće morati da vrati ono što duguje amerikancima.

Gradjanin

22.12.2022. 08:43

Ovi ga štampaju i štampaju.... Pa doćiće i vaš kraj i kraj tim naduvani i plastičnim političarima.... Najzaduženija zemlja sveta ponaša se kao da je svet nje... Malo se preračunala.... Brzo će sve doći na svoje... Najveće sve zlo