RUSI su upozorili rukovodstvo Grčke da je njihova namera da Ukrajini predaju sisteme S-300 ne samo besmislena demonstracija neprijateljstva prema Rusiji, već i rizičan korak za grčku nacionalnu bezbednost.

Komentari (5)

Stršljen

21.12.2022. 07:29

Glupi Grci isti su debili kao i Ukrainci, isto će i da prodju. Tu su im Turci koji će ih progutati kao pilulu jel jedino Rusija je mogla to da spreči jel NATO FAŠISTI debelo zaziru od turske i Erdogana i teško da smeju da mu stanu na put, pa će glupavi grci od Turaka proći kao Ukrainci od Rusa, ali tražili ste pa gledajte. SAMO MENI NIKAKO NIJE JASNO KAKO TO DA JEDNA NATO ZEMLJA A IMA IH JOŠ, HRVATSKA... IMAKU S-300 A NJIHOVA "BRAĆA" SRBI TO NEMAJU. ČUDNA SU NEKA BRAĆA OVI RUSI!!!

Marko

21.12.2022. 09:44

Pa kadnjedino mi pare nismo hteli da damo za s300 nece to niko da ti pokloni. Sve ove zemlje su kupile to nisu dobile. A mi kad se budemo setili da kupimo bice efikasni kao Neve sto su efikasne danas.

Radoš

21.12.2022. 14:55

Nadamo se da će kod braće Grka preovladati zdrav razum i da se neće upuštati u te ratnohuškačke avanture, i pomoć Ukrajini u naoružanju isto tako se nadamo da će braća Grci krenuti i pokušati da ubede i jednu i drugu stranu da sednu za pregovarački sto i da se konačno nađe neko normalno rešenje gde će obe strane biti koliko toliko zadovoljne, naravno ne samo Grci već i sve ostale zemlje ovoga sveta