MINISTAR spoljnih poslova Ukrajine Dmitrij Kuleba poručio je članicama NATO da, ako ne počnu da povećavaju proizvodnju oružja, Ukrajina ne može da pobedi Rusiju.

Komentari (3)

Velja

30.11.2022. 07:28

Pa dobro, neka Pentagon razmatra, pošto izgleda Pentagon zaboravlja da Rusija ima rakete koje mogu da dosegnu Vašington. Neko tamo izgleda misli da može u nedogled da provocira a da njemu ne padne ništa na glavu.

Dušan

30.11.2022. 21:39

Odlično, onda će izgubiti sažaljenje koje Rusi i dalje imaju prema Ukrajincima, pa će za uzvrat dobiti nuklearke, i potpuno porušene sve gradove, zajedno sa vojskom i civilima! Nuklearke ne biraju! Momentalno kako zapad tvrdi, Rusi vade nuklearne bojeve glave iz raketa nosača, i ispaljuju ih sa balastom. Ako Ukrajina dobije dalekometne rakete i ispali ih na Ruske gradove, ode sažaljenje, a bojeve nukleatrne glave NEĆE više vaditi iz raketa! To će ZAHTEVATI od svog rukovodstva Ruski narod na celoj teritoriji Rusije! Ne treba zaboraviti, da će tada biti sravnjena cela Evropa i Amerika! Bilo je dovoljno vremena. Silosi su napunjeni interkontinentalnim raketama, kao i podmornice, spremne u svakom momentu za dejstvo!!!