SPECIJALNA operacija ruske vojske u Ukrajini ušla je u 277. dan. Ukrajinske snage sinoć su ponovo granatirale teritoriju DNR. Tokom noći vazdušna opasnost je bila proglašena u Dnjepropetrovskoj i delu Zaporoške oblasti koja je pod kontrolom Kijeva.

Walter Pravicek

27.11.2022. 09:09

U Ukrajini opet izgubljena-uništena-tri tenka.Možda oni iz Slovenije.Politička odluka,a pitanje glasi:čime če se Slovenska vojska braniti,kada je sve darovala Ukrajini,iako se zna,da tenkove Ruska vojska pojede za doručak.Jeli da darežljivost nije uvek dobra gesta?Dali bi njima gače,i ostalo zimsko robu.Ali ponovim:politička odluka,sluša se EU vrhuška u Briselu.Jeli smo mi svoji na svome ili protektorat Amera,te sluge Briselu?

Walter Pravicek

10.12.2022. 04:20

Kada ima riječ za Rusko vojsku GENERAL KONAŠENKOV , onda to obavi kako treba po vojničkim pravilima,a kada glumac malo kuka ili hvata se riječima za slamku,jer sve ide do vražjeg uništenja vidimo,da ne priča nego čita što mu drugi napišu,te se možemo pitati dali je taj mali čovo JEDINI u UKRAJINI,KOJI JE POSLAT OD BOGA,DA SE TOLIKO RAZMEČE RIJEČIMA.I LAŽE U TV EKRANE SVIJETU ,A MI VIDIMO DRUGAČIJE SLIKE SA RATIŠATA.