OPERACIJA ruske vojske u Ukrajini ušla je u 276. dan. Zvanična Moskva upozorila je da bi Zapad mogao da organizuje provokaciju u Ukrajini uz primenu nuklearnog naoružanja kako bi za to potom okrivio Rusiju. Ukrajinske snage granatirale su gradove u DNR i LNR.

Komentari (14)

S juga

26.11.2022. 07:15

Tako je i Hitler najavljivao nova oruzja koja ce promijeniti tijek rata. A o japanskim kamikazama kaitenima i ostalim cudima da ne spominjem. Kraj se zna.

Jan

26.11.2022. 07:31

A. Duda je sledeci idiot koji mentalno militarizuje Poljake, verni sluga Zapada. Verovatno (nadajmo se) nije ni svestan za kakvu glupost priprema Poljsku. Od pada aviona sa poljskom vladom poceo je i pad poljske drzave. I budali je jasno kome nije odgovaralo jacanje veza Poljske i Rusije.

Boris

26.11.2022. 09:20

SJuga@ jel tece ili tijece , vi ste Hitlerovo cvece kako mu ne pomogoste , evo sada je Ukrainsko cvece Plenkovic i HDZ cudi me sto ceka sto ne mobilizira tkz.branitelje kaji su" branili" samo neznam sta a znam da su napadali kasarne Jugoslavenske vojske koja je bila stacionirana od 1918.g.na prostoru koji se danas zove R.Hrvatska.

buki

26.11.2022. 10:53

@Nata - Ćak i da zaista Rusi skidaju nuklearne glave sa starih raketa, nije im palo na pamet kako najpre hoće da potroše te stare, nego se babi snilo da Putinu nestaje raketa? To što je Englezima milo, neće se nikada desiti.

mrkiLabud

26.11.2022. 10:18

Britanski MI6 - nagađanje - čudi me da nisu neku vidovitu Zorku angažovali za prikupljanje obaveštajnih podataka - tarot , gledanje u šolju - novi pristup slavne britanske obaveštajne službe , čija je istorija krcata promašajima ,neistinama i tračanjem . Da li su išta ozbiljno smislili ti činovnici koje je obučavao Leteći Cirkus Montija Pajtona ?

Walter Pravicek

26.11.2022. 18:38

Kada nešto kaže Gospodin pukovnik Putin,treba verovati.On vodi najjaču Armadu ne tamo neki glumac.A drugo što se izmotavaju lideri bilo koje države EU jest samo pijesak u oči iz tih država narodu,da se ZASADA sprečijo štrajkovi,buna raje.Ali do toga če doči,jer sve države EU DAVAJU SA LOPATOM pomoč u Ukrajinu,a ove pare zaradiše radnici.Ne političari.E tu je caka,da se preokrenu protiv tih bez mozga,koji su slušali Amere CIA,te takve službe iz Wašingtona.Sramno jest,da nemamo političara tipa Šarl Degol.On bi-KAKO VEČ JEDNOM JEST,PONOVO IZTUPIO IZ NATO-Francuski je to OTAN,te svake godine ljudima ostavio u đepu ogromne pare.I ne bi slušao čoveka od 80 godina,koliko jih ima Biden.