U TOKU je 268. dan specijalne vojne operacije koju Rusija izvodi u Ukrajini.

Komentari (17)

srdjan

18.11.2022. 14:22

Pa i kod nas NATO napravio stetu od 10 milijardi, pa onda dosla demokratija koja napravila stetu preko 100 milijardi, sta reci ko nas je unistio, ovi sto srmcu kokain i imaju jahte, ili drugi koji su veliki privrednici, pa kod nas hrana skuplja nego u nemackoj.

Pera

18.11.2022. 14:35

Realno je da tudje žrtve ne bole! Dok su Ukrajinci napadali Donbas, tad im nije smetalo... e, kad su počeli da osećaju batinu, onda su drugi krivi! U stvari krivci su Ukrajinska vlast, ali zbog dezinformacija se i dalje predstavljaju žrtvama. Otkad su nacisti žrtve?

Miško

18.11.2022. 14:46

Kad čovek ovo pročita rekao bi da Rusija napreduje na svim frontovima... ...a ustvari - Ukrajinci ih pobeđuju i uspeli su da oslobode više od pola teritorije koju je Rucija okupirala u februaru i martu! Malo objektivnosti ne bi bilo na odmet...

Srbin

18.11.2022. 17:13

Русијо, па одговори масовним бомбардовањем војника и цивила! Нема милости, ја бих до сад испразнио арсенале

Walter Pravicek

18.11.2022. 18:13

Sečam se vesti o suđenju prvom mladom tenkistu Rusu,koji je ubio civila koji je telefonirao.E sada Ukrajinci mecima u glavu rade to SVOJIM ljudima.Ukrajince ubijaju.Kada če ovi na sud?

Walter Pravicek

18.11.2022. 18:20

ISPRAVAK:Ukrajinski vojnici nisu ubijali svojih civila,več Ruse zarobljenike,što je po međunarpdnim dogovorima zločin.Dakle zločinci.

spooky

18.11.2022. 18:54

Ma ajte molim vas... Ukrajinci ? To ce biti neka greska, verovatno su mislili napisati Rusi pa se uvukla stamparska greska. Zeleni nevino bice, da tako nesto uradi ?? prosto ne mogu da verujem

AUUU BRE POHABANE HAUBICE

18.11.2022. 19:05

...AL'GA NEMCI SPUSTISE ZELENKU I BRACI BOKSERIMA, poslali im rashodovane (istrosene) haubice. Jao sto ce bit posla za sakupljace otpada (sirovina) Ukrajinu ce da preplave trecerazredni gradjani EU.

Pancer

18.11.2022. 20:22

Гађајте још циљеве, војне и цивилне. Брале, нациста си, нема шта ту да се жали...

Carica Sveta

19.11.2022. 04:11

Evropa je definitivno u ratu. Orban je u pravu. Ja sam mislila da u Briselu neko ima bar malo mozga, ali nema. Sada se političari drže zajedno, kao violinisti na Titaniku. Jer je čitavoj evropskoj, ali i svetskoj javnosti jasno da će ih narodi potpuno samleti zbog suludih, enormnih troškova usled sankcija RF, enormnih davanja za ukrajinsko ratište , zbog širenja ratnog sukoba, inflacije, visokih cena životnih namirnica i goriva. I tako violinisti sa Titanika sviraju i tonu, ali neće povući narodne mase na dno sa sobom niti bilo koga uvući u direktan konflikt sa RF. Niti svet ima nameru da učestvuje u ovom koncentričnom ludilu dolivanja ulja na vatru, umesto organizivanja mirovnih pregovora. I oni koji kažu da je bivša kancelarka Merkel bila luda, pokazali su koliko godina mira i blagostanja u Evropi su istopili i spržili za nepune dve godine. Pogrešnom politikom. Destruktivnim odlukama. Sada jedino vanzemaljci da se pojave pa da reše sve katastrofe jednom pretnjom otvorenom i jasnom Zemljanima. To je to. Kada Nebo ispuni Nepoznato, podavićete se od primalnog straha.

Jastreb

19.11.2022. 05:45

Rusija je velika sila samo po prostranstvu. Inače kao vojna sila je slaba i neubedljiva. Biće velika i moćna kad prestane da bude najkorupiranija možda na svetu. Kad prestanu da na važna mesta u Generalštabu ne sede nesposobni privilegovani, zadrigli i masni, kako je danas gde svaki desetar ili mladji vodnik pametniji od sadašnjih Generala u toj vojsci Putin tu može samo da glene kao tele u šarena vrata. Umesto da je pozvao na odgovornost, smenio Šojgua i osudio ga, ne on ga i dalje drži nesposobnog i golavnog krivca za stanje u vojsci koje je zaprepašćujuće i za mnogo manje države čak i u Africi. I onda se čudimo što im Ukraina drži lekcije iz vojne taktike i pobeda.