RAT u Ukrajini traje već 226 dana.

Komentari (6)

baranjac1981

07.10.2022. 07:38

Pa koliko dugo vec vracaju tetitorije i koliko je to u kilometrima, do Moskve bi vec stigli, i prestanite vise obmanjivati sve redom, siti su svi Zelenskog Ukrajine i rata. Stalno se teritorije vracaju, prvo 4000kvkm,pa 1000kvkm,sada 500kvkm,pa to vise nego sto ima do Moskve.

Nevski Aleksandr

08.10.2022. 06:37

Medijski rat je u punom jeku. Svako priča prema svojim potrebama i ciljevima, i to je u ratu normalno. Ali jedino śto se računa je kraj rata i pobeda. Pa da sačekamo kraj i ovoga?rata. A ne da vojno političko neuki lypetamo. To zabavlja narod. A to Dvorska budala Zelenski odlično radi. Samo što u ovoj predstavi ginu ljudi nama dragi, jer je pajac dobio pogrešnu ulogu. Neka nam je svima bog u pomoći. Majmun u tenku!!!!!!

Walter Pravicek

08.10.2022. 08:09

Da je Zelenski sakupio svoje ljude,pa počeo opet glumiti u teatru,makar sa pantalonama oko gležnjeva,te podignutima rukama sa kolegom,te su na klavir udarili onu Jevrejsku Hala Nagila Hala-zna se čime je"tukao"po dirkama,bilo bi za njega i sve Ukrajince bolje.Što kog vraga taj manipulator svetskog formata umišlja?On bi treči svetski rat!DAJTE PUCAJTE NA RUSIJU SA NEUKLEARNIM RAKETAMA i ATOMSKIM!!Po njegovoj komandi!!Da mu pas---!E sada ona Engleskinja Liz,koja je na izborima pobedila Indijskog porekla čoveka-samo zbog boje kože- i sama je takve želje imala,pritisnuti na dugme,da izpali takve rakete,ali neće to moči jer u Engleskoj ipak imajo vojna lica pamet-školovani ljudi,a za Ukrajince to ne možemo kazati.Nacisti,pijanice,drogeraši,kupleraji u Kijevu to dokazuju.