DETE POVREĐENO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Mrtva pijana sela za volan, pa se zakucala u traktor

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

22. 04. 2024. u 19:09

JEDNO dete je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 20.40 časova u Babinoj Gredi u Hrvatskoj, kada je žena (34) u alkoholisanom stanju vozila neprilagođenom brzinom, te je udarila u traktor sa prikolicom županijskih registarskih oznaka, saopštila je policija.

ДЕТЕ ПОВРЕЂЕНО У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ: Мртва пијана села за волан, па се закуцала у трактор

Foto: Profimedia

Iz dana u dan svedoci smo građana koji, ne razmišljajući o posledicama, sede za volan ličnih vozila, iako znaju da su prethodno konzumirali alkohol. Policija je proteklog vikenda samo na području vukovarsko-srijemske policijske stanice zatekla 16 vozača sa prisustvom alkohola u organizmu.

Najveća koncentracija od 2,24 promila zabeležena je kod 34-godišnjeg žene Babine Grede koja je u petak izazvala saobraćajnu nesreću u Babinoj Gredi.

U automobilu bila i deca

Kako je saopštila policija, nezgoda se dogodila u petak, oko 20.40 časova, kada je zbog neprilagođene brzine vozilo udarilo u traktor sa prikolicom županijskih registarskih oznaka, koji je na kolovozu nepropisno parkirao 52-godišnjak iz Babine Grede.

Međutim, to nije sve, jer je 34-godišnja žena na zadnjem sedištu automobila imala dvoje dece, koja nisu bila u bezbednosnim sedištima niti vezana pojasevima.

Jedno dete zadobilo povrede

- U saobraćajnoj nesreći jedno dete je lakše povređeno, dok je očevidom utvrđeno da je vozilo kojim je upravljala 34-godišnja žena imalo zglobno-rastavnu spravu za vuču vozila, a nije vukla prikolicu - kažu u policiji.

(Večernji)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)