MINISTAR POTVRDIO HAPŠENJE DESETAK OSOBA: Proneverili 900.000 evra

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

08. 04. 2024. u 16:00

HRVATSKI ministar policije i potpredsednik Vlade Davor Božinović potvrdio je danas hapšenje više osoba na teritoriji Zagreba, zbog pronevere u oblasti poreza i carina pri uvozu automobila u ukupnoj vrednosti 900.000 evra.

МИНИСТАР ПОТВРДИО ХАПШЕЊЕ ДЕСЕТАК ОСОБА: Проневерили 900.000 евра

Foto AP

Kako je rekao, uhapšeno je desetak osoba.

Kriminalistička istraživanja nad hrvatskim državljanima i pravnim osobama sprovodi zagrebačka Policijska uprava u koordinaciji s Uskokom i Samostalnim sektorom za finansijske istrage Ministarstva finansija, saopšteno je ranije danas iz zagrebačke Policijske uprave.

Policija će, navodi se, nakon sprovedenih kriminalističkih istraživanja predati osumnjičene pritvorskom nadzorniku, a Uskoku će podneti krivične prijave, stoji u saopštenju.

Prema neslužbenim informacijama, prenosi HRT, dve grupe osoba sumnjiče se za privredni kriminal prilikom uvoza automobila, utaju poreza i neplaćanje PDV-a.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)