UŽAS U HRVATSKOJ: Čovek krčio zemljište, pa pronašao ljudski kostur

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

02. 04. 2024. u 16:56

U POLICIJSKOJ stanici Okučani, 30. marta je primljena dojava o pronalasku ljudskih kostiju na području Opštine Gornji Bogićevci.

УЖАС У ХРВАТСКОЈ: Човек крчио земљиште, па пронашао људски костур

Tanjug/AP

Policijski službenici su na mestu događaja potvrdili istinitost dojave.

Prilikom čišćenja zapuštene poljoprivredne površine i šikare, vlasnik je pronašao ostatke ljudskog kostura, saopštila je PU brodsko-posavska.

Sledi identifikacija

Policijski službenici policijske stanice su u saradnji s policijskim službenicima Službe kriminalističke policije na mestu događaja obavili uviđaj te su pronađene kosti pohranjene na Odel patologije bolnice Slavonski Brod s ciljem izuzimanja potrebnih DNK uzoraka radi identifikacije.

Nastavlja se dalji rad i kriminalističko istraživanje policijskih službenika te sledi izveštaj Županijskom državnom odvetništvu u Slavonskom Brodu, izvestila je PU brodsko-posavska.

(Indeks)

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE: Snimak hapšenja muškaraca koji su tvrdili da su oteli malu Danku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!