AUTOMOBIL ZAVRŠIO NA KROVU: Jeziva saobraćajna nesreća, vozač teško povređen

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

17. 03. 2024. u 10:13

U BELAJSKIM Poljicama blizu Karlovca u Hrvatskoj, oko 2 sata iza ponoći, dogodila se teška saobraćajna nesreća kada se vrlo pijani 31-godišnjak autom zabio u betonski stub i onda prevrnuo vozilom na krov.

АУТОМОБИЛ ЗАВРШИО НА КРОВУ: Језива саобраћајна несрећа, возач тешко повређен

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Večernji list

Vozač je zadobio teške telesne povrede.

Karlovačka policija je rekla da je vozač vozio pod uticajem alkohola od 2.35 promila i da se nije kretao sredinom obeležene saobraćajne trake.

- Vozilom je udario u rubni kamen a zatim prednjim delom vozila i u betonski rasvetni stub, nakon čega se prevrnuo na krov - rekli su iz policije.

Pijanom vozaču biće izdat prekršajni nalog dok će nadležnom državnom tužilaštvu biti prosleđen izveštaj.

(Indeks)

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" KOD TEMERINSKOG MOSTA: Muškarac vezao za sebe betonski blok pa skočio u vodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!